laddar upp bilder från Ted & Annelies dag!

Som sagt så när jag var hem till Sverige där vid nyår så gifte sig Ted och Annelie, så då passade jag och Jonas på att gå till Emma bästa fotografen för att få lite fina bilder också, så helt enkelt så kommer det upp lite bilder idag. 
Inte allt för många men de får duga haha.
Är för övrigt sjuk och har ingen ork till något.. feber och förkyld...
 
 

glöm inte att tänka efter...

Ibland förstår man inte riktigt hur mycket någon betyder för en innan det nästan är för sent och du mister denna person.
Med det vill jag säga att ta ingen för givet och släpp aldrig de du älskar mest!

Veckorna går så segt men ändå helt okej fort.Trött är jag verkligen konstant vilket är lite drygt men vädret påverkar humöret så himla mycket. Jag har haft en sån tråkig vecka så det finns inte, bara massa motgångar och tråkigheter. Vill bara glömma och låta den nya veckan komma med lite solsken så de bättrar mitt humör och tänk. Behöver lite energi just nu, vill att något roligt ska hända eller egentligen allt jag önskar är att jag hittar tillbaka till den spralliga och glada tjej jag ofta är!

Nog om deppigheter, har ÄNTLIGEN bokat en kurs som jag ska ta! Blir en kurs om "Child care and caring for special needs children" vilket jag tycker ska bli spännande!
Har även börjat planera lite för den 13onde månaden jag har här i USA, LEDIG=resa i USA ! Sånt lättar upp stämningen i det gråa vilket är toppen, nu är det spara massa pengar som gäller! Så jag måste sluta handla massa onödiga saker.... Typ som en ny bikini överdel, men den hade ju såklart lite leopard så det var ett GIVET köp tyckte jag, sen har jag köpt 2 nya bh:ar från Victoria's Secret som också var rätt behövligt, super sköna och ca 120 kr st vilket heller inte är så super dyrt men värt det som sagt!
Sen köpte jag en leopard pyjamas förra veckan också som är det bästa jag vet just nu, bor i den för den är så mjuk och skön! Men nu är det köpstopp för Lotta Ljung ett bra tag framöver !

Jag saknar min pojkvän lite extra idag, han är bara helt enkelt bäst så pussar och kramar till dig Jonas!
nu säger jag gonatt för en ny vecka väntas ! /L.

20 januari

Januari brukar ju vara en vintermånad, men nu har vi haft så himla fina dagar så jag önska jag kunde vara ute hela tiden. Så idag tog jag mig en redig löprunda ute, runt 12 grader var det ute så det var helt perfekt att springa i ! Var så himla skönt att slippa åka till gymmet och bara få njuta av frisk luft och naturen!

Idag har min pappa blivit opererad, hoppas allt gick bra! Sen har ju mamma och pappa köpt ny bil, längtar såååååååå mycket efter att få köra den !

Nu ligger jag i sängen efter att ha duschat och bytt om, funderar på om jag ska följa med min värdmamma, 5an, 2an och lillkillen till biblioteket för lite eftermiddagsmys eller om jag bara ska ligga och lata mig i sängen... Nepp jag tänker följa med, vill ju att dagarna ska gå så fort som möjligt så då är det en bra idé att följa med bara för att ha något att göra!

juste... det här med bilder från veckan då jag var hemma... dom kommer in snart :)
/L.

torsdag snaaaaaaart fredag

Hejhej,
Idag var en sån dag då båda tjejerna går i skolan vilket betyder mesta dels bebismys men samtidigt städning och tvätta. Fanns inte så mycket tvätt eftersom jag gjorde massor i tisdags så det var skönt. Som sagt massa mys var det kollade på en film och lillen somna på mitt bröst, så himla mysigt var det!
Åkte till gymmet, idag körde jag ett jobbigt pass. Alltid lika kul att komma till gymmet för man vet aldrig vad som väntas där inne, och med de menar jag att igår var det en gubbe på 70 bast som kom in i kostym och gymma med hängslena på och hela köret... jag höll på dö! Idag var de en äldre dam som gick på bandet men för mesta dels stod hon på kanterna och gick inget alls... vad är de för mening med de ?! aja helt slut var jag. På vägen hem körde jag på en ekorre blääääää uscha.
Duschade, åt god lax till middag och nu ligger jag i sängen helt slut men gött känns det iallafall ! Vet inte varför men jag är väldigt sockersugen hela tiden... drygt men det är bara stå emot!

Har iallafall börjat kollat på lite kurser som jag skulle kunna tänka mig att läsa nu i vår! Ska bli spännande.

Bjussar på en bild på vägen in till gymmet :)
/L.

när humöret inte är på topp

Idag fick jag sms av min värdmamma där det stod att tjejernas skola var inställd pga av snön vi fick idag och då tänker ni säker att wow fick ni mycket snö då eller ? NEJ inte ens 1 cm med snö fick vi och skolorna blir direkt inställda, USA kom igen vad är det här ?!?! aja klockan 5.32 kommer 5an in i mitt rum och säger att hennes syster inte är i sin säng, PANIK vi springer runt hela huset och letar och letar... hon hade gått ner och lagt sig i mamman och pappans säng helt ensam haha. Vi kunde åter igen gå upp och sova.
Gick inte ur sängen förns 8.30 idag, alla barnen gjorde ett bra jobb med sovmorgonen och vi åt frukost och myste! När mamman kom hem åkte jag direkt till bion och såg Mockingjay, den var helt okej! och att betala 70kr för bio är också helt okej.

Vädret gör en så trött just nu.. vill ha sommar och sol ! vill bara sova förbi dagarna känns det som.. Japp mitt humör har inte varit på topp idag men tiden har gått fort vilket är kanon!
/L.

TUESDAY

Idag ringde klockan 7.45 underbart! Gick ner och satte igång första tvättmaskinen, plocka därefter ur den rena disken ur diskmaskinen, klädde på tjejerna så dom var redo för skolan och då var det dags för nästa omgång med tvätt medan den gick så lekte jag med lillkillen, han börjar fatta de där med att rulla runt till mage nu så det är lite mysigt! Sen gjorde jag i ordning min frukost och sen stoppa jag in den sista högen med tvätt. Alltså 3 maskiner med bara barnens tvätt haha det är otroligt vad man lär tvätta när man har barn!

Idag hämtade jag tjejerna på skolan vilket aldrig hänt förut, det är ofta mamman eller pappan som hämtar dom så det var lite spännande och roligt eftersom dom blev super glad att se att det var jag som hämtade och då skulle de visa runt osv! När vi kom hem fixa jag lunch till dom och sen var det massa lek tills mamman kom hem vi 2 och då drog jag iväg till gymmet. Idag kändes det så himla skönt, kroppen kändes lättare och då blir det automatiskt att man får en härlig känsla och ett leende på läpparna. Nu har jag precis duschat och sitter som vanligt i sängen och pratar med Jonas! Letar runt lite vilken film jag ska se idag, har som sagt kollat massvis på film senaste tiden runt 35 filmer från december till nu !

De var allt för mig nu /L.

ny jobbvecka

Igår var jag iväg på de obligatoriska au pair mötet som var då i Richmond ca 1h härifrån, alltså så onödigt att lägga pengar på att åka dit och så pratar LCCn i 10 minuter... blev faktiskt less menmen.. åkte med Patricia, Anna och Laura till ett lite bättre shoppingställe än vad vi har här i min tråkiga stad så det var ju roligt iallafall och då för första gången åt jag på Cheesecake Factory ! mumsmums.

Idag måndag började jag inte fröns 8, det är ju värsta sovmorgonen för mig! Tog det lugnt, plocka ur diskmaskinen hjälpte äldsta med att ta på sig kläder och fixa håret osv, sen tog pappan henne till skolan. Både lillkillen och 2an sov till 9 idag, hur är det möjligt hahah ! vid 13.00 åkte jag till gymmet för årets första träning. Jag har tänkt att börja lugnt, har fortfarande så mycket problem med mina axlar så det är svårt att röra på sig så som jag vill ... men skönt var det iallafall. Nu ligger jag i sängen och pratar med Jonas medan jag väntar på mat !

Hoppas allt är bra med er där hemma i nysnön !
/L.

Sverige veckan

Drar ihop en liten sammanfattning av mina dager i Sverige!

Lördag: landade runt 11 på förmiddagen, hade inte sovit en blund på planet då jag var så himla sjuk. Väl framme på Arlanda står min älskade pojkvän där och bara väntar på att få krama om mig, han fick inte mycket till svar bara kramar och pussar eftersom att jag inte hade någon röst det bara pep när jag skulle säga något. Känslan att få komma hem är obeskrivlig! Jag sket fullständigt i att jag var så himla sjuk, det var bara så fruktansvärt skönt att vara hemma liksom. Jag samlade ihop mig efter många tårar av lycka över att få känna Jonas närhet, det var då man verkligen insåg hur mycket mer jag saknat honom än vad man trott innan jag kom hem. Även här är känslan obeskrivlig. När vi satt i bilen på väg ner till Nyköping så ringde jag både till mormor&morfar, farmor&farfar, mamma&pappa för att tala om att jag landat och var okej och som till svar av varenda jag prata med så fråga dom om jag var lite hes haha, jag fick verkligen kämpa för att kunna prata de få sekunder som gick! Jag kunde verkligen inte sluta le denna dag. God mat bjöd Jonas föräldrar på och jag uppskattar så mycket att jag hann träffa dom också!

Söndag: Blev inte speciellt mycket gjort denna dag, jag sov nog igenom nästa hela dagen.... jobbigt det där med tiden. Jag och Jonas gick iallafall en sväng på stan för jag behövde medicin och lite annat. Gick hem och somna återigen..

Måndag: Runt 10 tiden började vi dra oss mot Gävle, men först ett stopp i Uppsala för att shoppa lite och Jonas skulle hem till lägenheten och hämta lite kläder och så. Hemma i Gävle runt 4, åkte direkt ner till mormor&morfar för att hälsa på lite grann. Ville inte stanna för länge eftersom jag var sjuk och inte ville smitta dom!
Åkte hem till mamma och pappa där Petter och Olivia var så han fick sin julklapp av mig! Kvällen avslutades hos Ted och Annelie för lite myspys.

Tisdag: Började dagen/morgonen med att hälsa på farmor och farfar, fika och prata!
Sen åkte jag in till salongen för att klippa mig, håret blir så sjukt slitet här i USA... så där rök ca 5 cm. Åkte direkt därifrån upp till ett thaiställe för lunch med mamma, pappa och Jonas. Åkte sen därifrån till Amanda för att göra nya gelénaglar. Sen åkte jag hem packade om min resväska och sen så åkte jag förbi Carro min gamla gympatränare som tränat mig sedan 6års ålder, hade köpt lite bebiskläder till henne eftersom det kommer en liten krabat nu här i dagarna. Och även så lämna jag av lite kläder till Cicci som också är en gammal gympatränare! Ville bara pausa tiden så jag kunde träffa er båda så vi hade tid och prata. Men jag och Jonas åkte till storebror min för lite mys och mat, det blev en helt underbar kväll ! Först en massa mys i stallet och så gick vi en promenad med hästarna och Jonas fick rida vilket var super kul att se haha! Lär återigen tacka för den goda maten!! Underkylt regn åkte vi hem i och det var bara att krypa fram...

Onsdag: Nyårsafton som jag LÄNGTAT. Ted och Annelies dag!
10 åkte jag till Nanna för att bli sminkad och få håret fixat, efter det åkte jag till Emma för att fotas tillsammans med Jonas. Och oj så fina bilder det blev!! (om ni är sugna på bli fotad eller kanske har barn som ni vill ska bli fotograferade så är det bästa alternativet att gå till http://emmasfotosida.blogg.se -barnfotograferingar, bröllop, dop, newbron ! Hon är bäst)
Snabbt hem och käka och sen var det bara att åka till kyrkan för Ted och Annelies bröllop. Alltså hur känslig får man va, allt var så himla vackert nästan så jag inte trodde mina ögon! Det är en speciell känsla med kyrka tycker jag, det väcker många känslor!
Jag är så glad att jag tog och bokade biljetten hem för att få vara med på eran stora dag. Kan inte beskriva med ord hur underbart kul det var att få vara hemma en dag som denna! Mycket speciell dag. Och att få stå där på 12-slaget med massa vänner, sin pojkvän och sen Annelie som är en otroligt fin vän som står mig nära. En mycket stark personlighet, en kvinna med kloka ord, jag lär säga att man aldrig har tråkigt med dig Annelie och jag hoppas du och Ted har det super bra nu i Thailand, jag tänker på er!
Med feber och världens förkylning fortfarande så var jag tvungen att lämna festen lite för tidigt, jag hade velat stanna kvar hela natten för at stanna upp tiden lite till !

Torsdag: Mamma väckte oss runt 10 och halv 11 var min moster och hälsade på mysigtmysigt, sen åkte vi till Petter och Olivia för att se nya huset och så hade jag lite julklappar att öppna där, svängde förbi donken och åkte till Uppsala för att spendera lite ensamtid med Jonas vilket var guldvärt, min fina ögonsten! På kvällen blev det pizza och godis häng hos Louise och Artin vilket även det var helt underbart !

Fredag: Usch vad jag hatade denna fredag, värsta dagen hittills. Jag och Jonas tog sovmorgon sen åkte vi till Gränby för sista shoppingen som jag behövde göra innan avfärd och så tog vi omvägen förbi IKEA, hem en snabbis igen och sen vara det bara att sätta sig i bilen och styra mot arlanda igen.. usch vad jag verkligen inte ville åka tillbaka.. När det väl var dags för bording så är det sjukaste köerna till säkerhetskontrollen och jag började få lite smått panik eftersom dom hade tidigare ombordstigning än vad som tidigare var sagt.. till slut lär jag gå ur ledet för att få hjälp av personal att gå före i ledet och skynda mig till planet, en snabb puss var de jag hann med till Jonas.. vi hann inte ens säga hejdå. Stressad som jag var kom jag igenom kontrollen snabbt och fick på andra sidan även där hjälpa av en annan personal som tog mig till min gate. När jag stiger på planet känner jag hur det vibrerar i fickan och det var Jonas som ringde, jag svarade men han svarade inte tillbaka det ända han fick ur sig var att han inte hann säga att han älskade mig, då kan jag säga att tårarna sprutade åt alla håll... usch vad det var jobbigt att lämna min kärlek, helst av allt hade jag velat gått av planet och inte åkt tillbaka. Men han är ju trotts allt värdens bästa pojkvän som stöttar mig varenda sekund av mitt liv. Jag hade aldrig klarat av detta utan dig min prins. Massor med kärlek till dig.

Samma dag fast Fredag i USA, så landade jag runt 8 tiden på kvällen allt flöt på bra och jag satt snabbt i en buss på väg till Pennstation (en tågstation i New York, där fick jag vänta många långa timmar. Men tillslut var klockan 3 på natten och jag satt på tåget till Washington DC, var framme i DC klockan 7 på morgonen och fick även där vänta några timmar på en buss som skulle ta mig till Charlottesville. 2 h sömn på 24h är inte en bra ide, men väl framme möttes jag av min värdpappa tjejerna och lillkillen och snacka om dom var glad att se mig! 2an gav mig världens största kram och hon vägrade släppa och hela kvällen var hon som fast klistrad vid min sida och hon var så go !

I tisdags var jag på bio på kvällen med några kompisar och såg Annie. Sen har det inte hänt så mycket mer hittills.

Det var allt för mig för idag /L.

RSS 2.0