det måste vara ett skämt..

Jag som var så glad igår att mitt bankkort kom på posten, idag ringde min bank hemma i Sverige och fråga om jag var i New York i förrgår och försökte ta ut pengar på mitt eget konto och NEJ jag var inte i New York i förrgår så mitt kort har blivit kopierat och någon har då försökt använt det... Så nu är det spärrat och oanvändbart men vilken tur för mig att jag nu har ett amerikanskt bankkort! Återigen säger jag detta, LIVET I USA GÅR INGE VIDARE FÖR MIG JUST NU... tycker det får vara nog med tråkigheter nu och att allt bara bör börja flyter på nu...

HALLOWEEN imorgon, som jag längtat !! För första gången på många år längtar jag faktiskt till denna dag, vilket land firar denna dag mer än USA ? Allt ska bli så spännande!! Igår kväll satt jag och min vmamma och fixade lite halloween godis som barnen skulle ta med till skolan, Faktiskt nöjd med vårar försök, spindelklubbor ( bild kommer här nedan )

Nu sitter jag och pratar med min älskling, och tänker lägga mig extra tidigt ikväll, en dag som denna längtar man hem lite extra! Men det är tur man har en grymt bra vmamma som fixar och donar för mig så jag mår bra! kunde inte önskat mig en bättre omstart !

puss och gonatt ! /L.

tips till er som bär silversmycken

Preciprecis, har märkt att mina silverarmband har blivit väldigt skitiga under tiden jag varit här i USA, det är smycken som jag har på mig dagligen och kan förstå att dom ibland blir smutsiga men inte såhär smutsiga... börjar fundera på om det har med avgaser och vatten att göra.. hmm någon som har någon idé om vad det kan bero på? Tips är iallafall att använda vatten och tandkräm och gnugga så försvinner faktiskt en hel del och jag är rätt så nöjd med resultatet. Gillar inte vattnet här heller, helt annorlunda än vad det är hemma och jag behöver tvätta mitt hår nästan varje dag för att det ska hålla sig rent och fräscht men det gör ju ingenting nu när jag har badkar. Jag verkligen älskar badkar, med bubbler ska det vara så är allt bra!

Nog om det, var till klubben idag igen med mamman och barnen för att sola och bada. Vädret har varit helt galet bra idag! Men i morgon blir det regn... fast höstregn är ju så himla mysigt det också så det gör ingenting för mig.
I morgon ska jag och min vmamma pyssla lite med halloween godis osv så det blir en lugn dag i morgon!

Fick även post idag, hihi alltid lite extra spännande att få post här i USA, me det var inget mer spännande än mitt bankkort som kom idag !
Nu ska jag lägga mig och sova eftersom lillgrabben väcker upp mig tidigt på morgonen!
Go'natt !/L.

Tisdag allra redan

Tiden bara flyger iväg och det är redan tisdag. Vaknade upp med inflammation i ena axeln... kan jag ha mer otur nu?!... 11.27 är klockan just nu och jag har varit uppe sen 5 idag, mina jobbtimmar är från 03.00-12.00 när pappan jobbar borta! Och idag bestämde sig lillkillen för att vakna tidigt. Men samtidigt så har jag hunnit tvättat två maskiner med barnens kläder, plocka ur diskmaskinen och stoppat in allt smutsigt igen, städat barnens lekrum där kritor och papper fanns överallt i rummet, bäddat sängarna och plockat upp leksaker från golvet även i deras sovrum! Skjutsat tjejerna till skolan och nu sitter jag i soffan och väntar på tjejerna och mamman ska komma hem för då åker vi till klubben för lite bad och sol !!!!
/L.

2 månader kvar !

glömde ju att berätta i förra inlägget att jag åker hem till SVERIGE om 2 månader idag! Åker från New York 26/12 men landar i Sverige 27/12, jag ska ju nämligen på bästa TED & ANNELIES BRÖLLOP på nyårsafton och passar på att ta en ledig vecka från både jobb och USA. Kommer bli kanon och jag har något att se fram emot då det kommer lite motgångar! Måste till och med avslöja att jag har hittat en klänning jag ska ha på bröllopet men mer än så får ni inte veta utan bilder kommer upp år 2015! Helt galet snart har vi till och med ett nytt år ! Längtar hem såååååå mycket efter släkt och vänner och min underbara pojkvän !

Har även börjat kört här i USA nu, spännande spännande. Det är mycket lättare än jag trodde och hela denna vecka är det jag som glider runt i min egna bil, en GMC mmmmmmmm lovely!! Pappan är ju bortrest under veckan så då är det jag som kör barnen till skolan!! Ska snart släcka ner datorn och tvn, men först lite körkorts plugg! Längtar så efter denna vecka och ännu mer till veckoslutet då de är HALLOWEEN!
gonatt ! /L.

ibland blir man bara så trött på småsaker

Dagen började hyfsat bra, ruggit trött men jag tog mig upp för en liten frulle samtidigt som jag skulle kolla på Jonas när han tävlade men när jag börjar kolla på streamen så funkar den finfint tills Jonas börjar hoppa och mitt i luften hänger sig streamen, jag startar om den på nytt för att försöka igen, MEN NEJ det blir samma sak igen. RUGGIT irriterad på den gubbe som streamade skulle vilja kalla en sån människa något dumt men det gör jag inte.. iallafall inte nu. Sket i det och åt min tråkiga gröt och äpple gick upp tog en varm och skön dusch sen bytte jag om till bikini eftersom vi hade toppen väder idag så jag vmamman och alla barnen drog oss till deras klubb som dom är medlem i. Det är ett riktigt smultronställe vill jag lova!!! badade,myste,solade och hade de allmänt ruggit bra. Bilder kommer sen!
Efter klockan 3 åkte vi vidare mot McDONALD'S åhhhhhhhh äntligen mums sen vidare till ett kalas där äldsta tjejen var på gymnastik kalas! Tårta till alla vuxna blev det också lycklig Lotta.
Juste innan vi åkte till klubben åkte vi till AT&T för att jag var tvungen att fylla på mitt abonnemang, gick på två minuter sen sa den som hjälpte mig att allt var fixat och betalat JO TJENA, sopa..... mitt abonnemang fungerar inte alls så imorgon ska jag stå och hänga på låset med en riktigt sur min.

Det bästa med dagen var att få prata med storebror och Olivia, pratade mer än 1h, saknar er! Vi började lite smått prata om våra stora resa vi ska göra i september/oktober nästa år. Kan garantera er att jag längtar ska bli ruggit kul !

Nu ska jag gå ner och äta något med socker i för att bli en söt tjej istället för en sur och gnällig tjej... Min dag har som sagt varit upp och ner.
/L.

äntligen är det helg

Lördag och jag fick faktiskt äntligen sova ända till 08.00 ! Jag tackar mina fantastiska rosa öronproppar för denna natts sömn, det blir ju som sagt mycket spring och lek på morgonen här.

LCCn (typ en kontakt person) kom imorse klockan 10 och vi var tvungen at gå igenom ett papper med massa olika informationer osv. Inte så intressant och hon prata ofta väldigt mycket för mycket ibland. Efter hon åkt pratade jag med mamma och pappa på skype ett tag, sen gick jag ner och hängde med min vmamma, lillkillen och äldsta tjejen medans mellan bruden tog en nap. Vi fixade klart lillkillens outfit inför Halloween då han ska vara Olof och tjejerna Elsa och Anna från filmen frost! Kostymen blev otroligt söt !!

Senare ikväll kommer vmammans mamma hit och äter med oss eftersom vpappan är ute på jobb och kommer inte hem förens om 1 vecka, så det blir tidiga mornar varje dag denna vecka... 

Nu ska jag slappa framför tvn, och sen hjälpa till med maten tänkte jag !
/L.

som kanske många väntat på

Hej igen! 

Kände att jag inte borde låta er vänta längre, men innan jag sätter igång med att skriva om min senaste flytt vill jag att ni ska veta att jag mår bra och är mycket glad! 

Att sitta här i min nya säng, mitt nya hus, min nya stad och att vara omringad av denna familj gör mig så fruktansvärt glad ! Jag kunde inte fått en bättre omstart på min resa här i mysiga USA. Att veta att man gör någon annan glad är något som gör mig ännu mer glad. Finns inget bättre än att hjälpa människor som verkligen behöver det. Absolut behöver alla någon gång hjälp och jag menar inte alls att man inte ska hjälpa/finnas där för dom som inte är i en kris situvation, men just denna familj och jag själv var i en super jobbig situvation. Att sitta här ikväll och tänka tillbaka på allt jag gått igenom kan jag stolt säga att detta gjorde jag bra och jag tog hela stormen med ett lugn. Från att gå från "jag ska åka hem" till "okej jag ger det en chans, men efter 2 veckor åker jag" till att jag hittade den mysiga familj här i Virginia, Charlottesville och valde att flytta hit istället för att ge upp något jag verkligen vill. 
I Lördags morse tog jag mina väskor och flög hela vägen från västkusten (San Francisco) till östkusten (Virginia) där jag landade runt 19.00 tiden här i öst. Jag stog och väntade och väntade men varken mina väskor eller den nya famlijen syntes till men till slut så kom min nya vmamma och hela hon gjorde mig så glad, hon gav mig den energi jag behövde just då för tillfället när mina väskor inte skulle komma förns en dag senare... Redan här kände jag att jag nu hamnat på rätt ställe i rätt familj! Att sätta sig i en stor bil med mamman, pappan och en vaken liten tjej och en sovandes tjej i baksätet, var spännande men samtidigt avslappnande. Jag kunde liksom sitta hur jag ville medans jag kände mig verkligen stel i den andra familjen. Svårt att förklara den känsla jag hade där men absolut så kände man sig stel där så jag är glad att bara kunna vara Lotta för engångsskull. När vi äntligen kom fram till huset så var det ju såklart mörkt ute så jag hann inte få ett riktigt intryck på hur området och huset såg ut men vi gick in och där väntade vmammans mamma med den lilla 4 månaders killen som log vid vårat första möte. 
Som sagt med massa mysprat sådär lite senare på kvällen med pizza i soffan kunde jag inte somna bättre. Att vakna dagen efter pga av att tjejerna springer runt och leker nere gjorde inte mig ett dugg, tvärtom jag vaknade med ett leende på läpparna och gick ned för trappen med lätta steg. 
Morgonen började med frukost AMERIKANSKA PANNKAKOR som jag längtat !!!!!!! Sedan satte alla sig i bilen för att åka upp i bergen till en äppel farm där vi tillsammans plockade lite äppeln. Åkte genom downtown och förbi det stora universitet som är poppis här i Charlottesville och där även jag funderar på ta mina kurser! Så mycket att ta in på en och samma gång men jag gjorde mitt bästa och försökte bara njuta av att vara med om denna nystart! 

Mamman jobbar för TV och börjar 3am så hon åker mitt i natten men jag och pappan som var ledig måndag, tisdag har hjälpts åt på mornarna för att hinna få iväg de äldre barnen till skolan. Kändes skönt att han var hemma med mig så han kunde hjälpa mig om det fanns några frågetecken men jag klarade mig rätt bra! Hände inte så mycket men på tisdagen var pappan tvungen att åka iväg pga av jobb så mamman tog ledigt på onsdagen för att spendera tid med mig och åka och uträtta några ärenden och handla. Senare på eftermiddagen så hade barnen Höstfestival på skolan som vi var på, barnen älskade de. Det fanns massa roliga aktiviteter det kunde göra men det bästa av allt var hoppborgen! Åkte hem och jag badade alla 3 barn och stoppa dom i sängen. 
Idag torsdag började jag jobba 3am då mamman åkte till jobbet, inte lätt att vara liten... lillkillen vaknat upp och det var bara att gå upp ur den varma sängen och stoppa tillbaka nappen i munnen på honom och försöka få honom att somna om, klockan halv 5 vaknar 2 åringen och måste gå på toa så absolut, sen var det dags för lillkillen igen och tillslut fick jag sova iallafall nästan 1 h, sen var tjejerna vakna och lekte på sitt rum så tillslut sa jag åt dom att dom fick komma in till mig och mysa i sängen och kolla på TV medans jag blundade vidare lite till. Så himla mysigt med barnmys på morgonen! Dagen har gått bra, men det är tufft att ta hand om 3 barn samtidigt. 

Föräldrarna är jätte tacksam för allt jag gör, och det lilla jag gör är att ge deras barn extra kärlek och diskar lite hit och dit, tvättar och städar undan efter ungarna. En helt vanlig vardag och jag klagar inte jag verkligen gillar att göra det jag gör och jag ångrar mig inte en enda sekund att jag tog den här sista chansen att försöka hitta en ny familj och ge dom en chans. Det lönar sig att ta "risker". 

Nu vet ni lite mer om vart jag är och vad jag gör, inte alltid så lätt med en 4 månaders unge, en på närmare 3 och en på 5 år. Men dagarna bara springer förbi och imorgon är det fredag och vi har massor med planer och roligheter som väntar i helgen. Har nästan inte ens tid att kolla intsagram eller facebook nu när jag har det så bra, så kära ni, har ni lust och tid så skriv gärna till mig och berätta lite om vad som händer där hemma och så! 

Nu säger jag gonatt, så skriver jag mer sen när jag har tid och ork. 
/L.



sista natten

Kan inte förstå att jag sitter här i soffan och ska bara fixa det sista med biljetterna inför morgondagens flygtur, blir första gången jag flyger helt utan att känna någon. Klart man är nervös haha... Jag känner ändå att jag kommer sakna denna värdfamilj och vi kommer fortsätta ha Skype kontakt, hon ska ju trotts allt få tvillingar nästa vecka!!

Nu är allt klart och jag är incheckad för resan, nu ska jag krypa ner i sängen för att få några timmars sömn!

Gonatt /L.


San Francisco sen kinamat

Rätt stolt över mig själv haha.. tog för första gången bussen till barten igår ! läskigt det där när man inte vet var man riktigt ska hoppa av eftersom dom har typ stopp överallt.. men jag lyckades, dock lyckades jag inte hitta den tröja jag var ute efter till Jonas men han får nöja sig med en t-shirt nu när jag precis hörde att hans mamma som är i Barcelona hittade den han vill ha, så det löste sig! Var faktiskt rätt härligt att vara själv i SF. Kunde göra precis det jag ville i mitt eget tempo! Sedan tog jag barten till Walnut Creek igen och buss därifrån sen kom min värdmamma och hämtade mig nere i downtown då backen är verkligen hemsk att gå upp för. 
Började små packa när jag kom hem men var alldeles för trött så jag la mig och kollade lite gossip girl. Vid 6 tiden åkte vi till en kina resturang för att äta mat och efterrätten blev massor med glass på ett annat ställe, så himla gott var det! 
Slocknade rätt fort när vi kom hem, och idag har jag i princip packat klart mina resväskor. tvättar det sista som ska ner i väskan nu men sen tror jag jag är redo för en stor flytt åter igen. Kommer sakna västkusten massor, speciellt vädret! menmen... höst på östkusten är väl helt okej det också, jag ska inte klaga! 
Hoppas ni har det bra där hemma!

/L.
 

min favorit pojk, mitt allt!

15e Oktober.. Vart tog den första månaden i mitt nya liv i ett nytt land vägen? Tiden flög iväg och tur var väl det. Nu har jag äntligen hittat en familj som jag tackat JA till och ska ge detta en riktigt ärlig chans och jag hoppas de kan ge mig mer än en chans!

Lika mycket som jag vill stanna här vill jag åka hem. Hem till min familj, och hem till min Jonas. Världens bästa pojke som stöttar mig till tusen hela tiden, det finns inte en ända sekund han skulle tänka tanken på att ge upp! Ett bild säger mer än tusen ord, jag håller med. Visst, orden skulle ta slut någon gång efter att jag satt ord på hur underbar du är! Behöver inte ens tänka på om det finns någon som kan vara bättre än dig, för de finns ingen, ingen skulle någonsin kunna ersätta dig och det du gör och betyder för mig! Jag skulle aldrig klarat mig igenom allt detta som hänt på en månad utan DIG, du och jag mot världen! Du är min ögonsten och du har ett hjärta av guld! puss på dig älskling <3

Imorgon tänker jag åka in till San Francisco för att fixa lite små saker, sen ska jag ut och äta med vfamiljen blir en kanon dag! 
 

Jag & Felicia i San Francisco 11/10-2014

Godkväll, slänger nu in lite bilder från när jag var med Felicia in till city. Lite shopping blev det och även en buss tur runt staden och ut till Golden Gate men det var så himla mycket dimma precis vid bron precis just den tid vi skulle dit så vi såg inte så mycket av den och fick inte så jättebra bilder men dom får duga. Endast 1 gång per år hyllar Blue Angels the U.S navy genom en ceremoni i luften och vi lyckades träffa in en väldigt bra dag att åka in till SF och få chans att se detta som faktiskt var rätt mäktigt! /L.
 

inget blev som jag tänkt...

Åter igen en blandad magkänsla... mitt humör och mina känslor åker bergochdalbarna exakt hela tiden.. kan inte ens beskriva hur många olika känslor som finns inom mig för tillfället.
Idag är det måndag och det betyder att 1 vecka av mina 2 att hitta familj har gått. Men lyckligtvis så fick jag ett mail av en familj som var riktigt intresserad av mig och ville gärna talas vid via Skype. Det gick över förväntningarna! Men sen har jag också en familj som finns på mitt online-konto som också verkar hur bra som helst, en tjej som tävlar i gymnastik, det kunde ju inte bli bättre ?!?! väntar dock på att värdmamman ska höra av sig, annars kommer jag imorgon ta bort dom från mitt konto. Tänk dig känslan av att behöva välja mellan två familjer, inte veta vilken som är bäst eller vilken som i slutändan skulle varit bäst. Men jag har min "positivare" tankar om ena familjen så vi får se vart det leder i morgonbitti, för inatt ska jag verkligen sova på saken!
Min nuvarande familj tar hand om mig och låter mig bo här tills jag behöver åka hem eller flytta till en annan familj. Men jag är väldigt låst här där jag bor uppe i bergen (kan inte ta mig någonstans utan att dö i den hemska uppförsbacken som väntar varje gång jag ska gå hem) utanför San Francisco som är i övrigt sjuk fin stad så himla mysigt och jag verkligen älskar att vara där inne i city, det gör mig LYCKLIG!

Längtar ju såklart en hel del hem till Sverige men samtidigt vill jag super gärna stanna här för det var ju det som var planen, fick en bra kommentar av min lärare Malin som är den om någon som vet hur det är att vara borta och resa hit och dit men hon är faktiskt en mycket bra person den där Malin -"Been there done that, ledsen att säga att det inte finns så mycket bot mot hemlängtan. Men tips kan vara att inte vänta på något, vardags lyxa till livet, ät gott, lev livet och skaffa många vänner"

Malin och jag hade redan från första året på gymnasiet en liten tävling om vem som hade längst hår. Och jag förlorade alltid med hästlängder.... men så på våran sista sommarföreställning när vi står och tackar publiken så tar Weine fram mig, Malin och Marianne på scen och skulle nu mäta våra hår för att se vem som lyckas spara mest och även här vann Malin med säkert mer än 1dm.. När vi väl stod där med ryggen mot publiken tar Weine upp en sax och lossas att han ska klippa av Malins hår men jag trodde ALDRIG att han skulle göra det med den token gör det för att jag skulle vinna, hur galet är inte detta ?!?!?! vad ska man säga, dessa två är helt enkelt så himla underbara! Ni rockar världen tillsammans.
Alltså så är jag väldigt tacksam för att det var Malin som skrev och inte hennes man Weine, då hade jag bara fått höra att jag borde köpt något som kan försöka hjälpa mig lukta gott (skämt åsido) Men tänker då på samma veva säga till dig Weine att jag tog med mig massor av lukta gott hit och att du är/ni är välkommen och muntra upp mig här på andra sidan klotet och lukta på dofterna! saknar cirkus en aning, eller kanske jättemycket även fast det var en bra dryg tid på gymnasiet.

Tackar bästa Malin för den goda mat jag lyxat mig med senaste 1,5 veckan, de 3 klänningar jag unnat mig, en Michael Kors väska, 2 par converse och lite godis.

Ska lägga in bilder från senaste turen till San Francisco med Felicia också någon gång tänka jag men det får nog bli vid ett annat tillfälle!

/L.

grattis pappa, läkarbesök, gossip girl



Idag fyller min pappa år så jag passade på att prata med de flesta i släkten över skype medans dom var samlade! Saknar dom ...
Det här med att hitta en ny familj går inge vidare för tillfället, men som sagt bara se vad som händer ! 
Jag var tvungen att åka till en läkare idag, nog det krångligaste jag gjort i hela mitt liv. Massa papper som skulle fyllas i och på ENGELSKA hur tusan ska man förstå precis allt vad dom menar på 4 olika sidor.. aja tur att min värdmamma var så snäll och följde med! Har fått medicin och hoppas nu på att bli bättre snabbt! Blev ingen tur in till San francisco som jag hade hoppats på idag men det får väl bli en annan dag! 
Hela den här dagen spenderar jag i sängen med datorn vid min sida samtidigt som jag ser på gossip girl, är inne på 5e säsongen nu! 
/L.
 

saker jag definitivt ska äta när jag kommer hem

Tacos

Korvstroganoff och risa

MASSOR av pasta (carbonara, kyckling+pasta med pesto)

Pannkakor
 

Toast LJUST bröd

Grillat med pommes och bea (kyckling, kött)
 

IKEA (köttbullar med potatis och gräddsås, kyckling filé+pommes och bea)

Godingar (korv för er som inte vet, med snabbmakaroner)

Makaronipudding (pappas special)

Kyckling, ris och currysås 

Japp.. är för tillfället väldigt hungrig haha.. så här har ni min matlista som jag ska hinna med att bocka av under tiden jag är hemma 27 december-2 januari ! 
Och nejtack, inge julbord för mig, inte min favorit.
Pappa jag vet ju att du läser min blogg super ofta så jag hoppas verkligen du vet vad du ska göra till mig när jag kommer hem, ETT MÅSTE. puss /L.


Alla möjliga bilder

Precis, alla möjliga bilder från mina senaste 20 dagar här i härliga San Francisco. Pumpabröd från Starbucks är verkligen det bästa jag vet just nu, annars är det ofta havregrynsgröt med olika smaker som jag äter till frulle och en frukt på sidan om! Första veckan jag jobbade hos familjen hjälpte jag värdmamma men att tvätta och sortera alla bebis kläder i storleksordning som hon fått av vänner, min vfamilj väntar ju tvillingar som kommer när som helst ! Var också in till San Francisco med Lucas och Paula 27/9 för lite shopping och se staden, avslutade dagen nere vid vattnet och alla pirer! Hoppade av spårvagnen vid Pier 39 där vi lunchade och såg oss omkring. Själva tågsystemet här heter "Bart" vilket är rätt smidigt och går ofta. Har hittat mitt favorit godis också, Milk duds som vanliga gräddkola hemma fast tusen gånger bättre !!! Passar även på att ta löprundor på morgonen när jag orkar (om jag orkar) men bäst att passa på på morgonen då de är någorlunda svalt och lagot temperatur att springa i. Ett hus längre ner på gatan gillar nog Halloween... han började sin nedräkning väldigt tidigt.. men nu börjar de närma sig vet inte hur många dagar de är kvar just idag men skulle gissa på någonstans runt 20 ? jag har ingen koll helt ärligt ! 

Nu tänker jag ta och sätta mig ute vid poolen för att få lite bränna och njuta av att bo på Västkusten !
/L.
 

förklarar nu den tystnad som varit...

Lär börja med att säga att jag är ledsen för att jag inte uppdaterat er läsare något nu på mer än en vecka.. Måndagen började riktigt bra och jag var faktiskt väldigt glad och kände att jag var nöjd med min familj och att jag var stolt över mina framsteg med språket osv, senare på eftermiddagen tog min vmamma mig till starbucks för att prata men tyvärr så vände här mitt glada jag till en väldigt ledsen tjej. Tänker inte gå in på detalj vad som sas men tyvärr så valde min familj att gå in i rematch.. Jag har ingen aning om egentligen vad som gick fel eller vad som är felet. Vi alla som jobbar som au pair här i USA vet mycket väl om att det handlar om ett kulturutbyte och att få uppleva USA ( mycket ge och ta)!
Så i tisdags kom min LCC (min kontakt person här i närheten där jag bor) hit senare på kvällen för att vi skulle skriva på papper för att godkänna att gå in i rematch processen! Och vad menas då med "rematch", jag har nu 2 veckor på mig att hitta en ny familj som känns bra och rätt. Samma process som när jag skulle hitta en familj innan jag lämnade Sverige. Jag har samma ansökan bara att jag redan är i USA och att jag har gått in i en rematch. Så hittar jag en ny familj kommer jag fullfölja mitt år som au pair ( vilket jag absolut hoppas på ) men hittar jag ingen familj på 2 veckor så kommer jag att vara tvungen att lämna detta vackra land och återgå till vardagen hemma i Sverige.

Det har verkligen varit en super jobbigt vecka med tusen olika känslor och upp & ned gångar.. När jag fick reda på att det skulle gå in i rematch så var jag helt säker på att jag ville hem till tryggheten hemma i Sverige, men många stöttande människor hemifrån hjälpte mitt vilsna tänkande på bättre och rätt banor! Så idag tisdag är jag åter igen en glad tjej som redan fått massor med nya intresserade familjer som gärna vill prata med mig! Men detta är ingen lätt process, så jag försöker hålla mig lugn och verkligen känna efter om det är en familj som passar mig eller inte. Just nu så är jag öppen för familjer från hela USA men på något sätt vill jag helst stanna här i San francisco där jag ändå känner mig något trygg och har massa gulliga vänner i närheten. Jag ger hela USA en veckas chans, hittar jag inte en familj jag tror jag skulle stormtrivas i så kommer jag höra av mig till min organisation och säga att jag helst vill ha familjer från östkusten, då jag nu bor på västkusen. Varför inte prova på något nytt när man ändå har chansen liksom!

Hoppas ni har det bra där ni nu befinner er, ta hand om er så hör jag av mig!
/L.

RSS 2.0