paus från bloggandet, men tillbaka igen!

Hejhej!

jag lär börja med att säga att jag är ledsen att jag inte uppdaterat er något de senaste 2 veckorna, men har egentligen inte haft tid eller ork så nu kommer ett något längre inlägg om allt som hänt de senaste två veckorna!

4/2-2015så tog min värdfamilj med mig till en japansk resturang där de stekte maten på borden och det var verkligen hur coolt som helst och super god mat! Blev liksom lite tidigare födelsedagsfirande för mig eftersom min värdpappa var tvungen att åka på jobb så han ville vara med så då fick det bli två dagar tidigare men det gjorde inte mig något. När vi kom hem så kunde inte tjejerna hålla sig haha men såklart hade dom köpt en tårta och jag som älskar efterrätter osv blev kanon glad mumsmums! Fick även en klänning som jag gått och tittat på i säkert över en månad och en gång var min värdmamma med till köpcentrumet och så sa jag bara att den var fin och färgen var så himla cool och bara någon dag efter det hade hon åkt och köpte den haha så det var toppen! fick även presentkort på Victoria's Secret vilket även det var toppen. Jag kan inget annat än att säga att jag är så himla nöjd och så tacksam för en helt underbar (för tidigt födelsedag) denna dag uppskattade jag nå fruktansvärt!
 


6/2-2015 = 20 ååååååååår grattis till mig !! kändes som vanligt inge speciellt men direkt när min värdmamma kom hem åka vi iväg för en lite fika, för att ändå göra något litet på min dag! Pratade både med farmor&farfar, Petter och mamma&pappa den dagen och såklart Jonas. Får bli storkalas när jag är tillbaka i Sverige igen! Och återigen tack för alla gratulationer! 

7/2-2015 = Bästa Carro 20 år åhh som jag saknar dig ! 
Idag blev det en sväng till IKEA med Malin och Louise så mer än 2 h körning men det var det värt för köttbullarna haha, blev också en massa shopping men köpte inget vilket är väldigt ovanligt för mig haha men det är bra behöver spara pengar nu! 
Rätt konstigt att va på IKEA när allt står på engelska men ändå känner man sig rätt hemma! 
Kom hem rätt sent och då la jag mig på engång.

Hände inte så mycket på ett par dagar förutom att det helt plötsligt en dag var 23 grader varmt !! hur gött som helst, så jag och tjejerna var ute hela förmiddagen och lekte och hade liten picknick lunch. 

14/2-2015 Alla hjärtans dag,och jag fick nog världens överraskning, super fina blommar från min älskade pojkvän!!! Så himla glad var jag, han fick en canvas tavla med oss två på av mig ! 

För kanske två dagar sen började de snöa och såååååå himla less blev jag.. trodde verkligen vi skulle slippa få snö men nejdå... Men det var väl ändå helt okej, var ute och lekte i snön med tjejerna igår och byggde snögubben Olof vilket dom tyckte var super kul och jag lär erkänna att det var faktiskt så skönt att få leka i snön haha! 

Vad gör jag annars om dagarna?! Jo jag försöker alltid plugga lite då och då, har varit sjuk rätt länge också så det har inte blivit nå gym på kanske en månad... Men i måndags var jag där för att hinna köra ett pass innan snö skulle komma för då skulle jag bli mer låst. Jag äter mycket frukt nu för tiden, de är verkligen sååå gott så ikväll blir det annanas mumsmums! Helt enkelt så gör jag inte så mycket men ändå går dagarna så fort nu, måste bero på att min mamma kommer hit på fredag, eller ja hon sover i New York en natt sen möts vi i Washington DC på lördag för att se en hockeymatch och sova på hotell och ha det bra! Ska bli så kul att få visa mamma vad jag gör om dagarna, skjutsar till skolan och tar hand om barnen och allt sånt, kan knappt vänta tills hon kommer hit! 
Nej nu har jag suttit för länge med detta inlägg, behöver gör lite nytta också! 

Så ni får ha de så bra ! /L.
 



och så var det måndag

Igår kväll lagade min värdmamma massa olika små förrätter som vi åt till SUPER BOWL (amerikansk fotboll) super gott och trevligt! Efter matchen gick jag upp på rummet och pluggade lite sen somna jag så fort jag släckte.
Idag har de varit en väldigt slapp dag, gick upp runt 7.30 bytte blöja och gav lillkillen mat sen klädde jag på tjejerna och gjorde dom redo så tog pappan dom med sig och jag var ensam med lillkillen fram till 1 och han bara sov så jag hade de super lugnt och skönt. Efter det har jag bara tagit det lugnt, tog en powernap precis innan maten så nu är jag inte alls nå trött.... dumt!
Är fortfarande hängig i kroppen så det blir nog inge gym än på ett tag.... tråkigt eftersom jag kom igång så bra där ett tag! Men det är bara börja om så fort kroppen tillåter!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slöa framför tvn, plugga, eller plocka upp och städa på mitt rum vilket verkligen behövs.. Får nog bli lite utav varje!
bjuder på en bild med min underbara leopard pyjamas!
/L.
 

fredag, lördag och nu söndag

Jobbade som vanligt i fredags till ca 12, sen åkte jag direkt till banken för att lösa in checken så jag får pengar på mitt mitt konto. Efter de kände jag att jag behövde åka till shoppingcentrumet (det lilla dåliga vi har) men dom har ju ändå VS här och dom har massa rea nu så det är ju bara passa på! Blev ännu en till bh, så nu har jag 3 nya och dom är helt magiskt sköna så det var värt varenda krona! 2 av dom är lika modell fast olika färger och man knäpper den i fram så otroligt skönt att slippa ha massa spännen och så i ryggen sen den tredje är spännet i bak men fortfarande så skön!
Jaja nog om det, här i staden så är det trafikljus precis precis överallt och det suger.... råkade i fredags göra en riktigt rökörning och var så sjukt orolig för att dom skulle ta mig med kamera. Så när jag kom hem var jag sjukt skraj tills jag äntligen berättade för min värdmamma om hela grejen och först fatta hon ingenting sen skratta hon som tusan för jag trodde att alla trafikljus har hastighetskamrer för det sitter små kameror över allt men då förklarade hon för mig att det finns endast en sån riktig kamera och den sitter i en super stor korsning som är långt bort från där jag var. Dessa små kameror som sitter på alla ljus är för ambulanserna så dom bara kan klicka på en knapp så slår alla andra ljus om till rött så dom kommer fram snabbare och pjuuuuuuh så lättad jag blev. Pratade även med min värdpappa om det för jag var så nervös, och han sa att det inte var någon fara heller och skulle de va så att dom tagit mig med någon kamera så är det inte hela världen för dom ser inte vem som kör. Alltså USA kom igen..... era trafikregler och körning är SÄMST, nu när jag tänker efter så kör ju alla egentligen mot rött för så fort det slår om till gult gasar alla och så är det rött helt plötsligt. Ljusen är inte som hemma, när det slår om till rött så går det från grönt,gult sen rött precis som hemma bara att hemma har man några extra sekunder på sig medan här har du inte ens en sekund att tänka (så de var de som hände mig det slog om från grönt super snabbt till gult och direkt rött). Sen när du står och väntar på att det ska bli grönt så slår det om från rött till grönt på engång så det är bara att vara med haha.. tur att man har automatbil ;)
Senare frågade Louise en annan svensk tjej om jag ville med ut och käka, och jag är glad att jag gjorde de för jag sitter ju för det mesta bara hemma och somnar runt 9 varje dag.... Men så det var toppen, vi åt på Da Luca! Malin en till svensk var med och Anna som är från Tyskland. Var hemma strax efter 10 så jag somna snabbt!

Igår (lördag) låg jag i sängen till närmare 1, hur skönt som helst och så behövde jag bara jobba några få timmar där på eftermiddagen sen senare på kvällen mötte jag upp Louise på bion och såg The boy next door, ger den 7 av 10! Tyckte slutet var lite för dåligt, hade förväntat mig lite mer. Men annars var den bra!

SÖNDAGGGGGGG äntligen en ledig dag, ligger fortfarande i sängen och vill inte gärna gå upp men det börjar lukta våfflor så lär dra mig neråt snart!

Hört att de snöar mycket hemma och jag önskar lite att vi också kunde få lite snö för det är kallt men tråkigt utan snö!
Ha en fin söndag /L.

RSS 2.0