hade fel

fick sova 3 h inatt så min plan igår kväll blev inte som jag tänkt... jag vaknade upp vid 4 gick ner och tog ett äpple för jag kunde verkligen inte somna om.
Jag har nu två gånger under 2015 fått allergisk reaktion av något som har gett utslag på mina läppar, super konstigt och läskigt eftersom jag inte vet vad de är. Jag kan verkligen inte beskriva hur ont det gjorde dessa två gånger i nästa 3 veckor för det gav aldrig med sig. Jag gick därför till en hudspecialist förra gången i slutet av själva läkningen av allergi chocken och hon sa att det absolut var en allergisk reaktion men mot vad var den svårare frågan och jag vet inte själv... vilket gör allt så himla mycket svårare, hon skrev ut ett recept på en kräm som hjälpa rätt rejält där i slutet och hon sa även att inget fick nudda mina läppar på 2 veckor så i flera veckor nu när jag tillexempel ska äta en rostad macka så måste den skäras i småbitar och ätas med gaffel. Vi var ganska säker på att det var någon nöt som orsakat allergin men inatt då när jag åt mitt äpple tänkte jag att nej jag orkar inte stå och skära de i småbitar så jag började äta äpplet på ett normalt sätt. Vilket jag ångrar idag för jag har fått en reaktion en tredje gång.
Är det då äpplet eller något annat.... jag är så osäker på allt jag stoppar i mig nu så jag vet inte vad jag ska tro. Jag är trött på denna allergiska reaktion, den tar all energi, den gör mig ledsen, den smärtar och jag blir sjuk, fryssen och febrig.
Att vara här i USA och vara sjuk och få sånna här bekymmer suger och tar verkligen död på mig, och värst av allt utan nära och kära som kan finnas där vid min sida. Idag är verkligen en tung dag, förra gången var ändå Jonas här och stöttade mig.

Jaja, tjejerna kom in runt 7.30 och låg och kollade på tv med mig. Vi gick ner strax efter 8, dom fick frukost och sen gick jag in till lillkillen som vaknat så även han fick då frukost sen har jag tvättat hela förmiddagen och när mamman kom hem så åkte jag och 3an till bion och såg filmen HOME. Jag hade förväntat mig mer så jag tyckte faktiskt inte filmen var så bra.

Nu pratar jag lite med Jonas sen ska jag ta och kolla ikapp på Dancing with the stars!
/L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0